12 Ocak 2013 Cumartesi

PEÇETE HALKA ÇEŞİTLERİ








Dün akşam yaptığım peçete halkalarım. Nasıl olmuşlar.......

9 yorum:

  1. Gaayet şık olmuşlar... Halkalar nakış yumağı ortası mı ? Ben bir sürü biriktirdim de, böyle yapmalı hediyelik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba banu, tşk.ler halka yok adını ben koydum. Çiçek buketine sarılmış geniş, biraz diri bir kurdele. Lazım olur diye saklamıştım. Aynı ölçülerde kesip tuhafiyeden aldığım tutkal ile uçlarını yapıştırdım, Üzerlerinede tekrar yapıştıma bocuk, diğerine ise iki sıra taş yapıştırdım. Yeşil olan pazardan almıştım metre işi, pembe olansa ucu lastikli fırfır onlarıda karşılıklı gelecek şekilde lastik kısımlarından yapıştırdım.

      Sil
  2. Çok güzel olmuşlar:=) Ama ben bir türlü peçetelik kullanamıyorum neden mi? Misafir sayım 12 kişinin üstünde olduğundan bir kısmına var bir kısmına yok olmuyor ben de o yüzden kullanamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden çeyizlerde 6 kişilik takımlar hazırlanırdı. Daha sonra 12 kişilik takımlar, şimdi onlarda yetmiyor haklısın necla. Daha önce bende hiç kullanmadım. Yaptım bir kenarda dursunlar lazım olduğunda çıkarırız. Sevgiler;)

      Sil
  3. çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık. kullanımı biraz zorlar gibi kurdele bükülmden biraz zor takılır. ama görüntüsü çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiin komşu. Teşekkür ederim. Kurdele naylonsu ve diri. O yüzden bükülmüyor. Peçeteleri çok rahat geçirdim. Tuhafiyede baktım benzerini gördüm tam aynısı değil. Ama araştıracağım başka renklerlede güzel olur. Sevgilerimle...:)

      Sil
  4. sitenizi dolaşıyordum birde ne göreyim memleketim adapazarının resimleri. içim bir hoş oldu. hemşeri çıktık ne güzel bende adapazarı maltepedenim. şimdi amasyada oturuyorum. nasıl sevindim bir hemşerimi görünce. banada beklerim. görüşmek üzere sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun oldum canım komşuyuz. İyigünlerde görüşmek üzere sevgiler:))

      Sil
  5. İnternette bir sorun var devamlı kesiliyor. O yüzden cevap biraz kısa oldu Kusura bakma. Benim çocukluğumda mithatpaşada geçti. Belki tanışık çıkarız. Bloğuna ziyaret edeceğim. Şimdilik hoşça kalın sevgiler:)

    YanıtlaSil