20 Ocak 2012 Cuma

Teşekkürler





Sevgili Arkadaşlarım,  insanları küçük bir nebze de olsa  mutlu etmek güzeldir. Gönül almaya ne varki, tatlı bir söz, gülen bir yüz, ufak bir hediye, Onların gülümseyen gözleri inanın herşeye değer.
Ben her zaman elimden geldiğince yakınımda bulunan aile doslarıma, arkadaşlarıma elimden geldiği kadarıyla bilgilerimi paylaşmayı, ufakda olsa hediye vermeyi çok severim. 
Bloğumda da kendimce yapmaya çalıştığım güzelliklerden blog arkadaşlarıma ufak da olsa bir hediyem oldu. Yarım elma gönül alma . Beğendiklerine, mutlu olduklarına inanın bende çok sevindim. Güle güle kullansınlar. İltifatları için çok teşekkür ederim. Ama tabiki de birazcık kıskandım galiba kabanıma uygun olan bakır renginden kendime de hediye ettim..:))  Resimdeki arkadaşım kabanımı üşenmedi giydi, onun üzerinden fotoğrafladım, onada çok yakıştı. Hatice arkadaşım benden bıktı artık,  hatice koş, hatice bu nasıl olacak diye diye ....Ee bir tane atkı, eldiven sus payı ona da yaptım tabii:)))) sevgiyle kalın, herşey gönlünüzce olsun:)

10 yorum:

  1. bu güzellikten bende de var hehe:))
    canım benim tekrardan sağol:)

    YanıtlaSil
  2. Canıııım tekrar çok teşekkür ederim.
    Bayıldım hediyeme bayıldım..
    Tekrar tekrar teşekkür ederim canım..

    YanıtlaSil
  3. Bir kase lezzet haklısın canım:))

    Sezobigoooo:)) bak havalara girersem bilki senin yüzünden olacak:)))

    Melihacım hediyeni beğendiğine çok memnun oldum. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Canım sayfamdada yayınladım,tekrar teşekkür ederim canım..

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan ne hatası hata falan yok bence çok güzel olmuş ben bu renge bayılırım güle güle kullan iyi günlerde ...

    ben bu yakalardan memnun kalmadım sen rahat kullanabildin mi ...kullandıgın için soruyorum işe giderken giymişsin .

    YanıtlaSil
  6. Yorumun için teşekkür ederim. Nede olsa sen artık ustasın. Görsel olarak yaka önce gözüme büyük geldi. Şimdi ise hoşuma gidiyor. Annem ve arkadaşlarım yakanın biraz çektiğini söyledi. Elimle bastırdığım yerden söküp tekrar ayarladım. Şimdi çok rahat ve memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. meraba nuran hanim nasilsiniz yorumunuza yanit veremedigim icin uzgunum gecmis olsun dileginiz icin tesekkur ederim insallah artik aranizda olucam gule gule giyin emeginize saglik sevgilerimle

      Sil
    2. Hoş geldinizz, süprizle geldiniz, sizin ve aileniz adına çok sevindim, Tekrar Allah tamamına erdirsin,:))

      Sil
  7. Arkadaşlar bunlarda ilginizi çekebilir bölümü açmak isterseniz hertelden-everything bloğunun sahibi gülsüm hanım çok güzel açıklamış bilgileri için buradan kendisine çok teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil