19 Aralık 2011 Pazartesi

KOL TAKMA ÇÖZÜM ÖNERİSİ





Resimdeki de ne böyle demeyin. Kendime kolay bir kol takma çözümü buldum..Benim gibi acemi olup da 5 dakikalık işi yarım saatte yapanlar için öneririm. ..

Aklıma birden bire sandalyenin koluna bir kumaş dolayıp, ceketi üzerine geçirmek geldi. Anlayacağınız kendime cansız manken ürettim. Ben kendime şu an gülüyorum ama siz bana gülmeyin çok rahat oldu gerçekten.:)))  Önceki postta bahsetmiştim. Kürk kumaşından önce deneme amaçlı başka bir kumaştan ceket biçtiğimi Resimde gördüğünüz onun astarı.



Ceketim yavaş yavaş ilerleme aşamasında. Rahat rahat elime alıp da bir türlü
başına oturamadım. Bitecek inşallah. Hafta sonu iki yaramaz yeğenim bende kaldılar. Hala karnım acıktı, hala su verirmisin, abim bilsisayarı fazla oynadı bende 10 dakika fazla oynayacağım, dersime sonra otururum derken beni epeyce yordular. Evdeki büyükleri saymıyorum daha... Neyse dün akşam anneleri geldi sağ salim devir teslim yaptım.:)) Yoruldum ama yeğenlerimi çoook seviyorum onlar benim neşe kaynağım.:))



4 yorum:

  1. nuran birşey dikmeyi becerebilsem ozamn ihtiyacım olacak bu püf noktasına.
    çok istiyorum dikebilmeyi ayy darısı başıma .sana da kolaylıklar diliyorum tez zamnada biter inşallah.
    çocuklarla iş yapmak zor gerçekten istekleri hiiiiç bitmiyor:)

    YanıtlaSil
  2. sezocum sende çok güzel şeyler yapıyorsun. Senin en büyük hobin oğluşun biliyorsun. çocuklar çok çabuk büyüyorlar tadını çıkar.
    Biraz daha büyüsün dikişle o zaman uğraşırsın. Benim delikanlım istanbulda okuyor biliyorsun. herzaman yanımda değil, kendimce oyalanıyorum işte.:)

    YanıtlaSil
  3. Süper hala. Onlar evet çok şekerler. Ama bu yöntem güzelmiş. Aslında bir terzi mankeni lazım mı ne ?

    YanıtlaSil
  4. Evet suhuba gerçekten her eve lazım bir süper hala ne dersin:) Bıkmadan, dikişi bir ilerleteyim o zaman olur inşallah:)

    YanıtlaSil